Alle Nyheder

5 juli 2024

Bliv klogere på den kommende SKI-aftale 50.49 Standardsoftware

d Bliv klogere på den kommende SKI-aftale 50.49 Standardsoftware – og få hjælp til at forberede dig til aftalen.   SKI-aftale 50.49 Standardsoftware – ”Microsoft-aftalen for kommuner” skal erstattes af en ny aftale til april 2025. Inden der åbnes for tilslutning til aftalen i slutningen af september, tager SKI på turne til KITA-regionerne for at informere om den kommende aftale og dens muligheder. Desuden vil SKI vejlede i, hvordan man forbereder bedst muligt til den kommende aftale.
28 juni 2024

Få et sneak peek på programmet til Digitaliseringsmessen 2024

d Kom med til Danmarks vigtigste messe for offentlige digitalisering og få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommuner og KL. Vi kan nu løfte sløret for programmet på de første af messens scener. Mere end 500 deltagere fra kommuner, regioner og stat har allerede sikret sig deres billet til årets Digitaliseringsmesse d. 25. september i Odense Congress Center. Nu er programmet for messens innovationsscene og KL’s scene på plads.
18 juni 2024

KITA Efterårsseminar og temadag 2024

l Den 12. og 13. september afholdes KITA Efterårsseminar og Temadag 2024. Det foreløbige program er klar og vil løbende blive opdateret på hjemmesiden. Du kan glæde dig til indlæg om cybersikkerhed og samspillet mellem forretning og digitalisering. Niels Krøjgaard, Human Investigator, kommer fordi og lærer os kunsten af manipulere ledelsen, og Datagidselforhandleren Michael Andersen fortæller om hans oplevelser fra et liv i warroom. Du kan følge programmet og tilmelde dig seminaret her: https://itchefer.dk/node/1033
8 maj 2024

KITA Temadag om brugerstyring og FKI

f Den 26. juni afholder KITA temadagen "Hvordan optimerer du brugerstyring ved hjælp af den fælleskommunale infrastruktur?"
10 april 2024

Digitaliseringsmessen 2024 sætter spot på AI

d Onsdag den 25. september åbner vi dørene til Danmarks største messe for offentlig digitalisering. På messen kan du få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommunale kollegaer fra hele landet og KL.
25 marts 2024

Materiale fra KITA Generalforsamling og Temadag 2024

f Den 21. og 22. marts afholdt KITA Generalforsamling og Temadag i Kolding. Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet. Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.
16 januar 2024

KITA Generalforsamling og Temadag 2024

h Den 21. og 22. marts 2024 afholdes KITA Generalforsamling og Temadag på Hotel Koldingfjord. Temaet bliver cybersikkerhed og NIS2. Sidste frist for at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen, er den 7. marts. Programmet er under udarbejdelse og vil løbende blive opdateret i takt med at indlægsholderne bekræftes.
20 oktober 2023

Ses vi på OffDig 2024?

d Der er åbent for tilmelding til OffDig 2024 den 5. – 6. marts i Musikhuset Aarhus, så det er nu, du skal sikre din billet, hvis du vil med på Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Her får du et stærkt fagligt program med spændende debatter, keynotes, cases og meget mere, der zoomer ind på de mange muligheder og problemstillinger, der er ved digitalisering i den offentlige sektor. Udover det store faglige program, kan du se frem til en netværksfestival, der både skruer op for netværksmulighederne og byder på god underholdning.
9 oktober 2023

Offentligt it-indkøb 2023

j Den 30. oktober i København og 1. november i Horsens slår SKI dørene op for et brag af en inspirationsdag specielt for dig, der arbejder med it-indkøb. Du kan glæde dig til en bred vifte af oplæg, der bl.a. omfatter indkøb af hardware, software og konsulentydelser, og du vælger selv de oplæg, der er mest interessante for dig. Blandt højdepunkterne på dagen finder du fx oplæg om:   -It-sikkerhed - indkøb og mulighed for råd og vejledning fra SKI -En case samt gode råd til anskaffelse af AV-udstyr og -løsninger
18 september 2023

Materiale fra KITA Efterårsseminar 2023

c Den 14. og 15. september 2023 afholdt KITA Efterårsseminar i Kolding. Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet. Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.