Nyheder

Nyhed : Kommunernes Digitaliseringstræf 2023

26 januar 2023 •
Louise Andersen

KL afholder den 24. april Kommunernes Digitaliseringstræf 2023 på Frederiksberg. På Kommunernes Digitaliseringstræf får du ny indsigt i, hvilke teknologier der virker, og hvordan teknologi kan bruges til at løse de vilde samfundsudfordringer, som kommunerne bliver ramt af nu og i fremtiden. Træffet sætter også fokus på, hvad de vilde samfundsudfordringer kræver i forhold til borgernes forventninger, ledelse og organisering koblet med teknologi og data.

Deltag i dialogen og få inspiration med hjem om, hvordan du kan bruge teknologi til at skabe bedre og mere effektive velfærdsløsninger.It-leverandører og konsulenthuse har mulighed for at deltage i arrangementet som almindelige deltagere eller udstillere.

Læs meget mere om Kommunernes Digitaliseringstræf 2023 lige her: Kommunernes Digitaliseringstræf 2023 (kl.dk)

 

Se i øvrigt en række aktuelle kurser og netværk om digitalisering og teknologi nedenfor:

0
0

Nyhed : Foreløbigt program til KITA Generalforsamling og Temadag 2023

17 januar 2023 •
Louise Andersen

Så er det snart tid til at samles til seminar og det foreløbige program er ved at være på plads.
Den 2. og 3. marts 2023 afholdes KITA til Generalforsamling og Temadag på Hotel Koldingfjord.

Temaet bliver cybersikkerhed. Vi kigger på cybersikkerhed fra forskellige sider  - bl.a. gennem debat mellem CFCS, KL og KMD og vanen tro er det hverdagsnære også på programmet når Henning Strøkjær kommer med cases fra kommunerne.

Sidste frist for tilmelding er den 25. februar kl. 12 og sidste frist for at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen er den 16. februar.

Du finder det foreløbige program og tilmelder dig her: https://itchefer.dk/node/1030

0
0

Nyhed : Offdig 2023

11 november 2022 •
Louise Andersen

Når OffDig 2023 slåer dørene op den 8. og 9 marts 2023, bliver det med fire hovedtemaer, som alle har fokus på at give stof til eftertanke, refleksion og drøftelse. OffDig stræber altid efter at give jer deltagere et solidt fagligt udbytte, og det sker gennem spændende keynotes, strategiske oplæg, interessante debatter og konkrete cases. Du kan læse mere om de fire hovedtemaer her: https://offdig.dit.dk/Om-OffDig/Temaer
Programmet for konferencen forventes at være klar i januar.

0
0

Nyhed : Materiale fra KITA Efterårsseminar 2022

27 september 2022 •
Louise Andersen

Den 22. og 23. september 2022 afholdt KITA Efterårsseminar i Kolding.
Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet.
Bemærk at det kræver login at se dokumenterne. Sammen med materialet fra indlæggene finder du også servicekataloget fra DCIS.

0
0

Nyhed : Digitaliseringsmessen22

20 september 2022 •
Louise Andersen

Den nye fællesoffentlige digitaliseringsstrategi for 2022-25 er netop lanceret og på Digitaliseringsmessen præsenterer KL, sammen med Digitaliseringsstyrelsen, strategiens elementer yderligere og indbyder til dialog om realisering af den.

Digitaliseringsmessen finder sted den 29. september i Odense.

 

Viden giver langt mere værdi, når den deles!

Derfor får I på messen rabat på deltagerprisen, hvis I kommer flere. Så pak folkevognsrugbrødet, skolebussen eller book en togvogn hos DSB – og tag hele gruppen afsted.
Priser ved:
0-9 tilmeldte - 975 kr. ex. moms pr. deltager

10-19 tilmeldte: (10 % rabat) 880 kr. ex. moms pr. deltager
20+ tilmeldte: (15 % rabat) 830 kr. ex. moms pr. deltager


Programmerne er ikke klar endnu, men med 6 scener og over 100 udstillere, kan vi godt garantere en dag fyldt med inspiration, viden og netværk.

Læs mere om messen her: www.digitaliseringsmessen.dk
Og tilmeld jer her: https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen2022

Vi glæder os til at åbne dørene for jer i Odense Congress Center torsdag den 29. september til Digitaliseringsmessen22. 

0
0

Nyhed : KITA Efterårsseminar 2022

7 september 2022 •
Louise Andersen

Den 22. og 23. september 2022 inviterer KITA til Efterårsseminar på Hotel Koldingfjord.

Det endelige program er klar og temaet bliver denne gang Digital transformation.
Vi får besøg af Karen Melchior Jensen fra PulseConsult, Cristina Angela Gulisano fra Datatilsynet og Tanja Franck fra Digitaliseringsstyrelsen samt mange flere. Vi lover to dage med højt fagligt niveau, masser af inspiration og rig mulighed for at netværke.

Se programmet og tilmeld dig her: https://itchefer.dk/node/970
(bemærk at begge dele kræver login)

Sidste frist for tilmelding er den 14. september kl. 16.
Efter den 14/9 skal alt til- og framelding ske på sekretariat@itchefer.dk

0
0

Nyhed : Innovationsturneringen

25 marts 2022 •
Louise Andersen
Herning Kommune inviterer, i samarbejde med KOMBIT, til Innovationsturneringen.

Vi har alle en rolle at spille i arbejdet med den grønne omstilling. Dette uanset om du repræsenterer en virksomhed, en kommune, regionen, staten eller dig selv som borger. Skal vi nå klimamålene om 70% reduktion af CO2 udslippet, skal der tænkes anderledes, og vi kan ikke komme uden
om at se på områder som digitalisering, data og forsyningssektoren der alle spiller en stor rolle i den grønne omstilling.
Spørgsmålene er mange: Hvordan udnytter vi bedst muligt de data der findes? Hvordan udvikler vi nye løsninger bl.a. til forsyningssektoren? Hvordan arbejder
vi fremover sammen på tværs af sektorer? Hvordan innoverer vi? Vi vil sammen forsøge at finde konkrete løsninger på de mange spørgsmål, når der 10. maj 2022 afholdes innovationsturnering i Herning kommune.

Praktiske oplysninger
Sted: DGI Huset Herning, Kousgaards Plads 3, 7400 Herning fra kl. 9 – 16.
Deltagelse i innovationsturneringen koster dkk. 495,- der dækker forplejning.
Du vil i god tid inden turneringen modtage dagsorden, deltagerliste samt materialer der vil forberede dig på dagens forløb.
Tilmelding senest d. 8. april via linket: https://www.tilmeld.dk/herninginno

 

0
0

Nyhed : AI & ROBOTICS - PUBLIC konference

22 marts 2022 •
Louise Andersen

KITA er igen med som partner på den årlige AI ROBOTICS -PUBLIC konference, hvor erfaringer med AI-løsninger i den offentlige sektor er i centrum.

Konferencens omdrejningspunkt er erfaringsbaserede indlæg fra statslige, regionale, kommunale og private aktører om forskellige typer løsninger – men også anerkendte eksperter bidrager med deres viden og indsigt.

Igen i år er talere fra hele landet klar til at dele deres viden om AI i den offentlige sektor. Hvilke barrierer og udfordringer står vi overfor og hvordan kan vi anvende de mange erfaringer vi allerede har gjort os?
Programmet er proppet med spændende indlæg fra bl.a. Københavns Universitet, Digitaliseringsstyrelsen, KL, Region Midtjylland, Ankestyrelsen, Rigshospitalet og Bispebjerg Hospital, Aabenraa- Roskilde- Køge- og Kolding Kommune, Bech-Bruun og mange flere.

Læs om konferencen og se det fulde program her:  https://www.relevent.dk/event_ai_robotics_public_2022

Som KITA medlem kan du deltage i konferencen til en helt særlig fast pris på kr. 3.000,-.
I forbindelse med tilmeldingen skal du oplyst koden KITA i bemærkningsfeltet.

0
0

Nyhed : KL's Masterclass om anskaffelser af it

16 marts 2022 •
Louise Andersen

Alle kommuner mærker i disse år, hvordan kompleksiteten stiger, hver gang der skal forhandles nye it-løsninger ind til kommunen. Jura, teknologi, forhandlingsteknik, økonomi og digital strategi for jeres systemlandskab skal gå op i en højere enhed, og der er både politiske og administrative krav om et godt forhandlingsresultat –hver gang.

Masterclass om anskaffelse af it involverer dig på baggrund af din kommunale virkelighed, og du kommer til at prøve teorier og metoder af undervejs sammen med dine meddeltagere. Alt sammen under vejledning af fagligt stærke og klart kommunikerende oplægsholdere og facilitatorer.

KL’s masterclass i anskaffelse af it er målrettet de personer i kommunerne, der arbejder med it-anskaffelser: Contract Managers, indkøbere m.fl.

 

Læs mere og tilmeld dig her: Masterclass om anskaffelser af it (kl.dk)

 

0
0

Nyhed : Kommunernes Digitaliseringstræf ’22

14 marts 2022 •
Louise Andersen

Onsdag den 3. maj afholder KL Kommunernes Digitaliseringstræf ’22

Vær med når KL igen samler kommunerne til debat og samtaler om, hvordan vi sammen løser samfundets store udfordringer ved hjælp af ny teknologi og digitale løsninger. Hvordan gentænker vi velfærden og finder nye måder at arbejde på, hvor digitalisering og ny teknologi er med til at spare ressourcer og bidrage til at løse de arbejdskraftsudfordringer, som allerede er hverdag i mange kommuner. Hvordan hjælper teknologi og data os i arbejdet med klima, hvor kommunerne både er optaget af klimasikring i forhold til vand - men også arbejder ind i en grøn omstilling, hvor fokus er på at nedbringe CO2-udledningen og gentænke kommunens drift.

Konferencen byder på spændende indlægsholdere – bl.a. Sandra Bauer, Director, Gartner, Jacob Bøtter, Iværksætter og forfatter, Christian Harsløf, Direktør, KL og Nikolaj Sonne 

Se det fulde program og tilmeldt dig her: https://tilmeld.kl.dk/kd2022/conference

0
0