Nyheder

Nyhed : OffDig 2024 er åben for tilmelding

20 oktober 2023 •
Louise Andersen

Der er åbent for tilmelding til OffDig 2024 den 5. – 6. marts i Musikhuset Aarhus, så det er nu, du skal sikre din billet, hvis du vil med på Danmarks største konference om offentlig digitalisering.
Arbejder du med digitalisering i sundhedsområdet? Som noget nyt kan du også tilmelde dig OffDig Health, som er en ny halvdagskonference dagen inden OffDig. Udover det store faglige program, kan du også se frem til en netværksfestival, der både skruer op for netværksmulighederne og byder på god underholdning.

Tilmeld dig her

 

0
0

Nyhed : Offentligt it-indkøb 2023

9 oktober 2023 •
Louise Andersen

Den 30. oktober i København og 1. november i Horsens slår SKI dørene op for et brag af en inspirationsdag specielt for dig, der arbejder med it-indkøb.
Du kan glæde dig til en bred vifte af oplæg, der bl.a. omfatter indkøb af hardware, software og konsulentydelser, og du vælger selv de oplæg, der er mest interessante for dig.
Blandt højdepunkterne på dagen finder du fx oplæg om:
 
-It-sikkerhed - indkøb og mulighed for råd og vejledning fra SKI
-En case samt gode råd til anskaffelse af AV-udstyr og -løsninger
-Kontraktstyring når du indkøber konsulentydelser.

Gå på opdagelse i programmet.
I pauserne kan du møde og netværke med kollegaer fra andre offentlige institutioner eller få en snak med SKI's eksperter, der står klar til at svare på dine spørgsmål.
Dagen slutter af med Per Helge, der er garant for god underholdning efterfulgt af mulighed for at netværke og få et glas vin.

Tilmeld dig i Horsens
Tilmeld dig i København

0
0

Nyhed : Materiale fra KITA Efterårsseminar 2023

18 september 2023 •
Louise Andersen

Den 14. og 15. september 2023 afholdt KITA Efterårsseminar i Kolding.
Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet.
Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.

 

0
0

Nyhed : Digitaliseringsmessen23

1 september 2023 •
Louise Andersen

Omdrejningspunktet for Digitaliseringsmessen 2023 er temaet ’Fremtidens Kommune’:

”Vi får ikke flere hænder i den offentlige sektor, så vi skal automatisere endnu flere processer og digitalisere services, så vi har medarbejdere til at løfte de borgernære opgaver. På Digitaliseringsmessen præsenterer vi succesfulde løsninger fra kommunerne og sætter retning for en ansvarlig digital transformation,” siger Christian Harsløf, direktør i KL, der er med til at skyde messen i gang.

Med oplæg og debatter på syv scener og i to haller kan du ikke nå det hele. Du kan vælge og vrage og fx være med når:

- Generativ AI indtager åbningen af messen i en debat om brugen af den omdiskuterede teknologi, som for alvor har gjort sit indtog med store sprogmodeller som ChatGPT, Bard osv.
- KOMBIT løfter sløret for deres nye strategi.
- KL lancerer morgendagens fælleskommunale pejlemærker for Borgerservice.   
- Kommuner og leverandører showcaser succesfulde løsninger inden for velfærds-, lærings- og klimateknologi.
- Danmarks tech-ambassadør Anne Marie Engtoft Meldgaard giver highlights om techplomacy.

Se hele programmet og tilmeld dig på Digitaliseringsmessen.dk og få nyheder om programmet ved at følge messen på LinkedIn.

0
0

Nyhed : Teknologifestival

30 august 2023 •
Louise Andersen

Den 11. oktober holder DTU Ballerup Campus og Ballerup Kommune teknologifestival. Der deltager ca. 30 virksomheder på stande, hvor de viser deres produkter og løsninger frem inden for to spor: teknologi til en grønnere fremtid og teknologi til sundhedssektoren. Derudover vil der være paneldebatter med eksperter, der deler deres perspektiver på fremtidens teknologiske landskab. Som afslutning rundes dagen af med musik, drinks og en let anretning. Der kommer alt fra iværksættere til store koncerner som BASF og Siemens.
Læs mere her: https://ballerup.dk/teknologifestival

0
0

Nyhed : Foreløbigt program til KITA Efterårsseminar 2023

4 august 2023 •
Louise Andersen

Så er det snart tid til at samles til seminar og det foreløbige program er ved at være på plads.
Den 14. og 15. september 2023 afholdes KITA Efterårsseminar 2023 på Hotel Koldingfjord.

Temaet bliver kunstig intelligens og du kan høre indlæg fra bl.a. CBS samt kommuner der er klar til at dele deres erfaringer. Og så kommer André Rogaczewski, CEO Netcompany for at give sit bud på hvilke forandringer vi kigger ind i.

Sidste frist for tilmelding er den 4. september.

Du finder det foreløbige program og tilmelder dig her: https://itchefer.dk/node/1031

0
0

Nyhed : Digitaliseringsmessen23

6 juli 2023 •
Louise Andersen

Husk at tilmelde dig Digitaliseringsmessen hvor du kan:

-Opleve Christian Harsløf fra KL, Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, Lucas Honoré fra Dataetisk Ungeråd og Bo Fristed fra Aarhus kommune debattere om automatisering, AI og teknologi kan være løsningen på de store samfundsudfordringer, vi står over for.

-Møde Danmarks Techambassadør Anne Marie Engtoft Larsen, der vil fortælle om Techplomacy, et banebrydende initiativ, der hæver teknologi og digitalisering til en tværgående udenrigs- og sikkerhedspolitisk prioritet for den danske regering.

-Høre Ulla Skytte fra Fredensborg Kommune, Jacob Grunnet Jespersen og Robert Filtenborg fra Bleau fortælle om hvordan høj brugervenlighed og god kommunikation fra det offentlige i 2023 også rimer på mobil og tablet og at de små skærme kan være med til at løse store udfordringer.

-Møde 100+ udstillere og besøge de 5 scener hvor du kan lære mere om de seneste nye løsninger og muligheder på netop dit område.

Og meget meget mere…

Vi glæder os til at se dig på Digitaliseringsmessen:
Onsdag d. 27. september 2023 KL. 10.00 - 16.30

Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og tilmelde dig på https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen23/signup

0
0

Nyhed : Kommunale Velfærdschefer - Årsmøde 2023 er åben for tilmelding

28 juni 2023 •
Louise Andersen

Kommunale Velfærdschefer afholder årsmøde den 26. -27. oktober på Radisson Collective Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V.
Årsmødet finder sted over 2 dage og har et aktuelt velfærdstema til debat, som underbygges af veloplagte og kvalificerede oplægsholdere: Forskere, ledere, velfærdseksperter – og gerne også en eller flere ministre. Årsmødet byder selvfølgelig også på rig mulighed for kollegial sparring og networking.
Du kan se det fulde program og tilmelde dig på:
https://velfaerdschefer.dk/aarsmoede/

 

0
0

Nyhed : Digitaliseringsmessen23. Early-Bird Rabat

2 maj 2023 •
Louise Andersen

Digitaliseringsmessen afholdes i år onsdag d. 27. september i Odense Congress Center, og der er nu åbent for tilmelding. Meld dig og dine kollegaer til inden 31. maj og få billetten til Early-Bird pris.
Frem til 31. maj gives en Early Bird-rabat på 25% med en billetpris på 900 kr. ex. moms.
Fra 1. juni og frem er prisen pr. deltager 1.200 kr. ex. moms. Så meld dig selv og dine kolleger til allerede nu.
Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og tilmelde dig på https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen23/signupOm Digitaliseringsmessen23:

Tilmeldingen til Digitaliseringsmessen 2023 er nu skudt i gang, og vi glæder os til endnu engang til at kunne byde velkommen til Danmarks største og vigtigste messe for offentlig digitalisering. I år stiller vi på messen skarpt på Fremtidens Kommune, og det er der er rigtig gode grunde til.

Vi står over for en fremtid, hvor der bliver stor mangel på medarbejdere i den offentlige sektor – helt op mod 44.000 i 2030. Samtidig bliver der markant flere ældre borgere med behov for støtte og hjælp fra kommunen og flere børn, som har brug for pasning og skole. I tillæg presser klimaudfordringerne sig for alvor på.

Hvad der til gengæld ikke ændrer sig, er kommunens ansvar for at levere en god service og hjælpe ældre, socialt udsatte og borgere med handicap.

Mennesker er i centrum i stort set alle de kommunale opgaver, og der er derfor stort behov for at gentænke velfærden og måden, vi løser de kommunale opgaver på, hvis vi fortsat skal kunne møde borgernes forventninger til, hvad god service er, når manglen på menneskelige ressourcer for alvor slår igennem. Her spiller digitalisering og ny teknologi en vigtig rolle for, at vi kan frigive tid og kanalisere hænderne over til de borgernære opgaver.

Men det er ikke nok blot at frigive tid. Gode digitale løsninger er ikke endimensionelle – de skaber værdi på flere niveauer. Fx kan teknologi skabe bedre og mere smidig service og løfte trygheden og livskvaliteten hos borgerne. Automatisering af trivielle arbejdsopgaver kan gøre det mere attraktivt at arbejde i kommunen. Og (kunstigt) intelligente løsninger kan hjælpe til at nedbringe CO2-udledningen.

Det er i det lys, vi i år gerne vil sætte fokus på Fremtidens Kommune. Det gælder i mødet med mere end 100 leverandører, der skal være med til at levere de digitale løsninger. Det gælder også i alle oplæg og debatter på scenerne, som vil showcase succesfulde løsninger fra kommunerne og sætte retning for en ansvarlig digital transformation af kommunen - med mennesket i centrum.

Alt dette, og meget mere, er en del af årets program, som løbende bliver opdateret. Besøg www.digitaliseringsmessen.dk eller følg Digitaliseringsmessen på LinkedIn for løbende opdateringer på program, udstillere og andre nyheder.

 

0
0

Nyhed : Materiale fra KITA Generalforsamling og temadag 2023

7 marts 2023 •
Louise Andersen

Den 2. og 3. marts 2023 afholdt KITA Generalforsamling og temadag.
Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet.
Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.
CFCS deler ikke deres præsentation, men har i stedet sendt links til de elementer de omtalte.

 

0
0