Nyheder

Nyhed : KITA Temadag om brugerstyring og FKI

8 maj 2024 •
Louise Andersen

Den 26. juni afholder KITA temadagen "Hvordan optimerer du brugerstyring ved hjælp af den fælleskommunale infrastruktur?"

Brugerstyring får mere og mere fokus og intet tyder på at det ændres. Kommunale medarbejdere skal have de nødvendige rettigheder i it-systemerne men heller ikke mere. Det er en ret omfattende opgave at sikre dette til stadighed. Der er til gengæld hjælp at hente ved at udføre brugerstyring på tværs af systemer og med maksimalt genbrug af data som KLE og organisatorisk tilhørsforhold. På temadagen vil du høre hvordan forskellige kommuner læser opgaven og KOMBIT vil vise hvordan man som kommune udnytter potentialet i den fælleskommunale infrastruktur.

Se programmet og tilmeld dig på https://itchefer.dk/node/1330
Sidste frist for tilmelding er den 20. juni.

0
0

Nyhed : Kom til Digitaliseringsmessen 2024 med early bird rabat

10 april 2024 •
Louise Andersen

Vær en early bird og book din billet inden 27. maj, så får du adgang til Danmarks vigtigste event for offentlig digitalisering til en særlig god pris. På Digitaliseringsmessen kan du få inspiration til, hvordan vi skaber bedre service med ansvarlige, digitale løsninger.

Onsdag d. 25. september åbner vi dørene til Digitaliseringsmessen24 i Odense Congress Center. Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Danmarks største messe for offentlig digitalisering. Tag med og mød leverandører og kommunale kollegaer fra hele landet og hør spændende oplæg og debatter.

Tilmeldingen til messen er netop skudt i gang. Hvis du tilmelder dig senest d. 27. maj, får du billetten til early bird-pris på kun 900 kr. + moms (herefter er prisen 1.200 kr. + moms). Tilmeld dig på: https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen2024/signup

Digitaliseringsmessen er en af Danmarks største begivenheder for offentlig digitalisering. Messen bliver afholdt af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA og tiltrækker årligt omkring 1.800 gæster fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet.

Årets program er i støbeskeen. I løbet af foråret vil vi løbende offentliggøre temaer og oplægsholdere på Digitaliseringsmessens hjemmeside og LinkedIn:
Følg Digitaliseringsmessen på LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/digitaliseringsmessen/
Se Digitaliseringsmessens hjemmeside: https://www.digitaliseringsmessen.dk/

 

 

0
0

Nyhed : Materiale fra KITA Generalforsamling og Temadag 2024

25 marts 2024 •
Louise Andersen

Den 21. og 22. marts afholdt KITA Generalforsamling og Temadag i Kolding.
Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet.
Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.

0
0

Nyhed : KITA Generalforsamling og Temadag 2024

16 januar 2024 •
Louise Andersen

Den 21. og 22. marts 2024 afholdes KITA Generalforsamling og Temadag på Hotel Koldingfjord.

Temaet bliver cybersikkerhed og NIS2.
Sidste frist for at indsende forslag til behandling på generalforsamlingen, er den 7. marts.

Programmet er under udarbejdelse og vil løbende blive opdateret i takt med at indlægsholderne bekræftes.

Tilmeldingsfristen er den 7. marts og herefter er tilmeldingen bindende.  Arrangementet faktureres ved tilmeldingsfristen og refunderes ikke.

Du kan se det foreløbige program og tilmelde dig her: https://itchefer.dk/node/1032

0
0

Nyhed : Ses vi på OffDig 2024?

20 oktober 2023 •
Louise Andersen

Der er åbent for tilmelding til OffDig 2024 den 5. – 6. marts i Musikhuset Aarhus, så det er nu, du skal sikre din billet, hvis du vil med på Danmarks største konference om offentlig digitalisering. Her får du et stærkt fagligt program med spændende debatter, keynotes, cases og meget mere, der zoomer ind på de mange muligheder og problemstillinger, der er ved digitalisering i den offentlige sektor. Udover det store faglige program, kan du se frem til en netværksfestival, der både skruer op for netværksmulighederne og byder på god underholdning. Tilmeld dig her: https://offdig.dit.dk/Tilmelding


OffDig Health
Arbejder du med digitalisering i sundhedsområdet? OffDig Health er en ny halvdagskonference, der afholdes dagen inden OffDig den 4. marts, og er et tilbud til dig, der arbejder med digitalisering af sundhedsområdet. Her får du mulighed for at fordybe dig i politiske sundhedsdebatter og konkrete cases, der har fuld fokus på hvordan fremtidens sundhedsvæsen skal se ud. Tilmeld dig her: https://offdig.dit.dk/Tilmelding

 

 

0
0

Nyhed : Offentligt it-indkøb 2023

9 oktober 2023 •
Louise Andersen

Den 30. oktober i København og 1. november i Horsens slår SKI dørene op for et brag af en inspirationsdag specielt for dig, der arbejder med it-indkøb.
Du kan glæde dig til en bred vifte af oplæg, der bl.a. omfatter indkøb af hardware, software og konsulentydelser, og du vælger selv de oplæg, der er mest interessante for dig.
Blandt højdepunkterne på dagen finder du fx oplæg om:
 
-It-sikkerhed - indkøb og mulighed for råd og vejledning fra SKI
-En case samt gode råd til anskaffelse af AV-udstyr og -løsninger
-Kontraktstyring når du indkøber konsulentydelser.

Gå på opdagelse i programmet.
I pauserne kan du møde og netværke med kollegaer fra andre offentlige institutioner eller få en snak med SKI's eksperter, der står klar til at svare på dine spørgsmål.
Dagen slutter af med Per Helge, der er garant for god underholdning efterfulgt af mulighed for at netværke og få et glas vin.

Tilmeld dig i Horsens
Tilmeld dig i København

0
0

Nyhed : Materiale fra KITA Efterårsseminar 2023

18 september 2023 •
Louise Andersen

Den 14. og 15. september 2023 afholdt KITA Efterårsseminar i Kolding.
Materialet fra indlægsholderne er tilgængeligt i dokumentarkivet samt på selve arrangementet.
Bemærk at det kræver login at se dokumenterne.

 

0
0

Nyhed : Digitaliseringsmessen23

1 september 2023 •
Louise Andersen

Omdrejningspunktet for Digitaliseringsmessen 2023 er temaet ’Fremtidens Kommune’:

”Vi får ikke flere hænder i den offentlige sektor, så vi skal automatisere endnu flere processer og digitalisere services, så vi har medarbejdere til at løfte de borgernære opgaver. På Digitaliseringsmessen præsenterer vi succesfulde løsninger fra kommunerne og sætter retning for en ansvarlig digital transformation,” siger Christian Harsløf, direktør i KL, der er med til at skyde messen i gang.

Med oplæg og debatter på syv scener og i to haller kan du ikke nå det hele. Du kan vælge og vrage og fx være med når:

- Generativ AI indtager åbningen af messen i en debat om brugen af den omdiskuterede teknologi, som for alvor har gjort sit indtog med store sprogmodeller som ChatGPT, Bard osv.
- KOMBIT løfter sløret for deres nye strategi.
- KL lancerer morgendagens fælleskommunale pejlemærker for Borgerservice.   
- Kommuner og leverandører showcaser succesfulde løsninger inden for velfærds-, lærings- og klimateknologi.
- Danmarks tech-ambassadør Anne Marie Engtoft Meldgaard giver highlights om techplomacy.

Se hele programmet og tilmeld dig på Digitaliseringsmessen.dk og få nyheder om programmet ved at følge messen på LinkedIn.

0
0

Nyhed : Teknologifestival

30 august 2023 •
Louise Andersen

Den 11. oktober holder DTU Ballerup Campus og Ballerup Kommune teknologifestival. Der deltager ca. 30 virksomheder på stande, hvor de viser deres produkter og løsninger frem inden for to spor: teknologi til en grønnere fremtid og teknologi til sundhedssektoren. Derudover vil der være paneldebatter med eksperter, der deler deres perspektiver på fremtidens teknologiske landskab. Som afslutning rundes dagen af med musik, drinks og en let anretning. Der kommer alt fra iværksættere til store koncerner som BASF og Siemens.
Læs mere her: https://ballerup.dk/teknologifestival

0
0

Nyhed : Foreløbigt program til KITA Efterårsseminar 2023

4 august 2023 •
Louise Andersen

Så er det snart tid til at samles til seminar og det foreløbige program er ved at være på plads.
Den 14. og 15. september 2023 afholdes KITA Efterårsseminar 2023 på Hotel Koldingfjord.

Temaet bliver kunstig intelligens og du kan høre indlæg fra bl.a. CBS samt kommuner der er klar til at dele deres erfaringer. Og så kommer André Rogaczewski, CEO Netcompany for at give sit bud på hvilke forandringer vi kigger ind i.

Sidste frist for tilmelding er den 4. september.

Du finder det foreløbige program og tilmelder dig her: https://itchefer.dk/node/1031

0
0