Foreningen af kommunale IT- og digitaliseringsansvarlige

Velkommen til KITA. KITA er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it og digitaliseringsansvarlige. Foreningen blev stiftet i 1995 og har siden været samlingspunkt for de it ansvarlige i det offentlige Danmark.

NYHED Digitaliseringsmessen21 - husk din tilmelding

Digitaliseringsmessen21 afholdes Torsdag den 30. september i Odense Congres Center. På messen kan man igen i år møde et væld af leverandører, vedligeholde det faglige netværk, og søge ny inspiration hos messens udstillere, til spændende oplæg, og hos en række kommunale showcases, der kommer helt tæt på de gode lokale erfaringer.   Mød blandt andet Odense Kommune, der anvender sensorer, data og kunstig intelligens i arbejdet med en ny bydel, Roskilde Kommune med chat-botten Kiri, det kommunale samarbejde om Den Digitale Hotline, og Helsingør der arbejder med VR i undervisning og læring.   Læs mere: Odense Kommunes showcase om den digitale by (kl.dk) Chatbot i Roskilde Kommune: Sig hej til Kiri (kl.dk) 6 gode råd om virtual reality i folkeskolen (kl.dk) Prisen for at deltage på messen er 975 kr. ex. moms, og der er som altid fuld messeforplejning inkluderet i prisen.   Tilmeld dig allerede nu på: Digitaliseringsmessen21 (kl.dk) eller læs mere på: www.digitaliseringsmessen.dk   Vi glæder os til at byde jer velkommen!    

NYHED Materiale fra Generalforsamling 2021

KITA har i dag afholdt foreningens første virtuelle generalforsamling. 48 personer deltog via TEAMs. Dejligt at så mange medlemmer deltog. Valget til bestyrelsen har budt på en enkelt ændring: Britt Christensen fra Frederikssund har valgt ikke at genopstille og hendes plads overtages af Kaja Jacobsen fra Egedal. Stor tak for samarbejdet til Britt og velkommen til Kaja. Kontingentet blev fastsat (uændret) til kr. 9500 pr. kommune. Beretningen, budget, regnskab og referat kan findes i dokumentarkivet.

NYHED KITA Efterårsseminar 2021

Den 23. og 24. september 2021 inviterer KITA til Efterårsseminar på Hotel Koldingfjord. Nærmere information og program følger senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

NYHED Kommunernes Digitaliseringstræf ’21

Deltage i ”Kommunernes Digitaliseringstræf ’21 - Digitale svar på fremtidens udfordringer”   Vær med når KL samler kommunerne d. 22. juni på Scandic Copenhagen til videndeling og samtaler om, hvordan vi sammen løser fremtidens udfordringer ved hjælp af digitale løsninger. Mød bl.a. finansminister Nicolai Wammen, Danmarks Tech-Ambassadør Anne Marie Engtoft Larsen , direktør Christian Harsløf, KL og ph.d.-studerende og tidligere kommunaldirektør Kenneth Kristensen – og mange flere. Sammen dykker vi ned i de næste års arbejde med digitalisering. Hvad er i gang, og hvad er næste skridt? Hvad sker der i de enkelte kommuner, og hvordan bidrager man til det fælles arbejde? Mød op, bliv inspireret – og vær med i snakken! Læs meget mere om Kommunernes Digitaliseringstræf ’21 her: Kommunernes Digitaliseringstræf 2021 (kl.dk)   Til orientering afholder KL også en række andre aktuelle arrangementer til sommer indenfor digitalisering og teknologi – se nedenfor. Arrangementerne afholdes selvsagt med alt mulig hensyn til Coronasituationen til den tid – herunder store lokaler og hygiejne. KL udvikler også kommunerettede kurser indenfor digitalisering og teknologi som afholdes lokalt. Kurserne skræddersys i dialog med kommunen. Kontakt vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk eller 21404082 - for særlige ønsker. Kommunernes arbejdsgangsuddannelse med opstart til maj: Kommunernes arbejdsgangsuddannelse 2021 (kl.dk) KL udbyder i samarbejde med Strand & Donslund ”Kommunernes Arkitekturstyringsuddannelse”: Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse (kl.dk) Excelkurser målrettet kommunerne med opstart til juni: Excel kurser målrettet kommunerne 2021 (kl.dk) Kommunernes it-projektlederuddannelse som gennemføres maj/juni: Kommunernes it-projektlederuddannelse 2021 (kl.dk) Intelligent automatisering med RPA til juni: Kursus om Intelligent automatisering med RPA 2021 (kl.dk) Datakonsulentens værktøjskasse: Kursus om Datakonsulentens værktøjskasse 2021 (kl.dk) Masterclass om anskaffelse af it: Masterclass om anskaffelse af it (kl.dk) Kommunernes it-projektledernetværk: https://tilmeld.kl.dk/it-projektleder/conference Digitaliseringskonsulenten  - internat: Digitaliseringskonsulenten 2021 (kl.dk) Lær Teaming – Teamledelse i komplekse organisationer: Lær teaming - Teamledelse i komplekse organisationer (kl.dk)