Foreningen af kommunale IT- og digitaliseringsansvarlige

Velkommen til KITA. KITA er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it og digitaliseringsansvarlige. Foreningen blev stiftet i 1995 og har siden været samlingspunkt for de it ansvarlige i det offentlige Danmark.

5 juli 2024

Bliv klogere på den kommende SKI-aftale 50.49 Standardsoftware

d Bliv klogere på den kommende SKI-aftale 50.49 Standardsoftware – og få hjælp til at forberede dig til aftalen.   SKI-aftale 50.49 Standardsoftware – ”Microsoft-aftalen for kommuner” skal erstattes af en ny aftale til april 2025. Inden der åbnes for tilslutning til aftalen i slutningen af september, tager SKI på turne til KITA-regionerne for at informere om den kommende aftale og dens muligheder. Desuden vil SKI vejlede i, hvordan man forbereder bedst muligt til den kommende aftale.
28 juni 2024

Få et sneak peek på programmet til Digitaliseringsmessen 2024

d Kom med til Danmarks vigtigste messe for offentlige digitalisering og få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommuner og KL. Vi kan nu løfte sløret for programmet på de første af messens scener. Mere end 500 deltagere fra kommuner, regioner og stat har allerede sikret sig deres billet til årets Digitaliseringsmesse d. 25. september i Odense Congress Center. Nu er programmet for messens innovationsscene og KL’s scene på plads.
18 juni 2024

KITA Efterårsseminar og temadag 2024

l Den 12. og 13. september afholdes KITA Efterårsseminar og Temadag 2024. Det foreløbige program er klar og vil løbende blive opdateret på hjemmesiden. Du kan glæde dig til indlæg om cybersikkerhed og samspillet mellem forretning og digitalisering. Niels Krøjgaard, Human Investigator, kommer fordi og lærer os kunsten af manipulere ledelsen, og Datagidselforhandleren Michael Andersen fortæller om hans oplevelser fra et liv i warroom. Du kan følge programmet og tilmelde dig seminaret her: https://itchefer.dk/node/1033
8 maj 2024

KITA Temadag om brugerstyring og FKI

f Den 26. juni afholder KITA temadagen "Hvordan optimerer du brugerstyring ved hjælp af den fælleskommunale infrastruktur?"