Foreningen af kommunale IT- og digitaliseringsansvarlige

Velkommen til KIT@. KIT@ er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it og digitaliseringschefer. Foreningen blev stiftet i 1995 og har siden været samlingspunkt for de it ansvarlige i det offentlige Danmark.

NYHED Kommunernes Digitaliseringstræf ’21

Deltage i ”Kommunernes Digitaliseringstræf ’21 - Digitale svar på fremtidens udfordringer”   Vær med når KL samler kommunerne d. 22. juni på Scandic Copenhagen til videndeling og samtaler om, hvordan vi sammen løser fremtidens udfordringer ved hjælp af digitale løsninger. Mød bl.a. finansminister Nicolai Wammen, Danmarks Tech-Ambassadør Anne Marie Engtoft Larsen , direktør Christian Harsløf, KL og ph.d.-studerende og tidligere kommunaldirektør Kenneth Kristensen – og mange flere. Sammen dykker vi ned i de næste års arbejde med digitalisering. Hvad er i gang, og hvad er næste skridt? Hvad sker der i de enkelte kommuner, og hvordan bidrager man til det fælles arbejde? Mød op, bliv inspireret – og vær med i snakken! Læs meget mere om Kommunernes Digitaliseringstræf ’21 her: Kommunernes Digitaliseringstræf 2021 (kl.dk)   Til orientering afholder KL også en række andre aktuelle arrangementer til sommer indenfor digitalisering og teknologi – se nedenfor. Arrangementerne afholdes selvsagt med alt mulig hensyn til Coronasituationen til den tid – herunder store lokaler og hygiejne. KL udvikler også kommunerettede kurser indenfor digitalisering og teknologi som afholdes lokalt. Kurserne skræddersys i dialog med kommunen. Kontakt vicekontorchef Jan Struwe Poulsen på jtp@kl.dk eller 21404082 - for særlige ønsker. Kommunernes arbejdsgangsuddannelse med opstart til maj: Kommunernes arbejdsgangsuddannelse 2021 (kl.dk) KL udbyder i samarbejde med Strand & Donslund ”Kommunernes Arkitekturstyringsuddannelse”: Kommunernes arkitekturstyringsuddannelse (kl.dk) Excelkurser målrettet kommunerne med opstart til juni: Excel kurser målrettet kommunerne 2021 (kl.dk) Kommunernes it-projektlederuddannelse som gennemføres maj/juni: Kommunernes it-projektlederuddannelse 2021 (kl.dk) Intelligent automatisering med RPA til juni: Kursus om Intelligent automatisering med RPA 2021 (kl.dk) Datakonsulentens værktøjskasse: Kursus om Datakonsulentens værktøjskasse 2021 (kl.dk) Masterclass om anskaffelse af it: Masterclass om anskaffelse af it (kl.dk) Kommunernes it-projektledernetværk: https://tilmeld.kl.dk/it-projektleder/conference Digitaliseringskonsulenten  - internat: Digitaliseringskonsulenten 2021 (kl.dk) Lær Teaming – Teamledelse i komplekse organisationer: Lær teaming - Teamledelse i komplekse organisationer (kl.dk)

NYHED Digitaliseringsmessen21

Digitaliseringsmessen vender stærkt tilbage –  og bliver igen i år et centralt mødepunkt for den offentlige digitalisering. Digitaliseringsmessen21 afholdes: Torsdag den 30. september i Odense Congres Center Vi ser frem at samles til en Digitaliseringsmesse i fysiske rammer, med rig mulighed for at søge ny inspiration hos interessante udstillere og i dagens mange spændende oplæg. Kommunernes Teknologiradar 2021 viser forskellige teknologiers modenhed her og nu i kommunerne. På messen kan du bl.a. møde leverandører af de teknologier, som Teknologiradaren fremhæver, og du får rig mulighed for inspiration og dialog om, hvordan teknologierne kan bidrage til at løse de kommunale opgaver og udvikle kernevelfærden og mødet med borgerne. Prisen for at deltage er 975 kr. ex. moms, og der er som altid fuld messeforplejning inkluderet i prisen. Afviklingen af Digitaliseringsmessen kommer naturligvis til at ske i fuld overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes regler og retningslinjer, og nærmere information vil følge. Tilmeld dig allerede nu på: Digitaliseringsmessen'21 eller læs mere på: www.digitaliseringsmessen.dk   Vi glæder os til at byde jer velkommen!

NYHED AI & ROBOTICS - PUBLIC konference

KIT@ er igen med som partner på den årlige AI & ROBOTICS -PUBLIC konference, hvor erfaringer med AI-løsninger i den offentlige sektor er i centrum. Konferencens omdrejningspunkt er erfaringsbaserede indlæg fra statslige, regionale, kommunale & private aktører om forskellige typer løsninger – men også anerkendte eksperter bidrager med deres viden og indsigt. På 2021 konferencen er det endvidere tid til at høre de centrale aktører om hvor vi står i relation til udviklingen og anvendelse af AI løsninger på den offentlige sektors område – status & fremtidig strategi. Dertil kommer et tværgående fokus på udvalgte aktuelle problematikker på data-, etik- og lovgivningsområdet. Læs om konferencen og de bekræftede talere HER Som KIT@ medlem kan du deltage i konferencen til en helt særlig fast pris på kr. 3.000,-. I forbindelse med tilmelding oplyses koden KITA i bemærkningsfeltet.  

NYHED KITA Generalforsamling 2021

Den 6. maj 2021 er det tid til KITAs Generalforsamling 2021. Generalforsamlingen er tidligere blevet udsat fra marts til maj i forhåbning om at det ville være muligt at afholde arrangementet som et kombineret fysisk/virtuelt møde. Det må vi desværre konstatere sandsynligvis ikke bliver muligt. Derfor er det valgt, at Generalforsamlingen i år udelukkende afholdes virtuelt. De vanlige indlæg, som vi plejer at krydre vores seminarer med, må vi i år vente med, til vi til Efterårsseminaret forhåbentligt kan møde igen i Kolding. Men vi håber at rigtig mange af foreningens medlemmer vil deltage i Generalforsamlingen alligevel. Programmet for Generalforsamlingen vil blive udsendt så snart der er afholdt valg i alle regioner. Og da foreningens nye hjemmeside bliver lanceret medio marts, vil tilmeldingen foregå på den nye hjemmeside. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen den 6. maj kl. 10 - 11.30.