Flemming Kjærsdam • 19 maj 2022

Kommunernes Data- og Infrastrukturdag

Den 30. August 2022 byder KOMBIT kommuner og kommunale it-leverandører op til samarbejde

på Kommunernes Data- og Infrastrukturdag. Arrangementet holdes i Messe C i Fredericia

 

Hvis du er fagligt interesseret i fælleskommunale data og digital infrastruktur, og har lyst til at tilbringe en dag sammen med ligesindede fra andre kommuner og kommunale it-leverandører og KOMBIT, så er Kommunernes Data- og Infrastrukturdag stedet.

 

Du kan tilmelde dig hos KOMBIT

Programmet er bygget op om temaer, der fortæller om de fordele, der er ved at bruge den Fælleskommunale Infrastruktur. Som deltager får du adgang til en række workshops. F. eks. holder Herning, Odense og Vejle kommuner en fælles workshop om erfaringer med værdijagt” ved at bruge infrastrukturen.

Der er også en workshop om at bringe leverandører og kommuner tættere på hinanden i et gensidigt samarbejde. Der er et indlæg om det nye MeMO-format” i Næste generation Digital Post fra ide til gevinster”. 

Der er også Torvet, som er en plads, hvor deltagerne kan netværke. Her kan du møde kommuner, kommunale referencegrupper, kommunale it-leverandører og KOMBITs produktejere.

 

Dagen er dedikeret til at stille skarpt på kommunernes og leverandørernes tilslutning og anvendelse af den fælleskommunale infrastruktur og hvordan den skaber værdi.

Målgrupper i kommunerne: It-/digitaliseringschefer, it-/digitaliseringskonsulenter, it-arkitekter, KOMBIT-programledere, infrastrukturejere/-ansvarlige

It-leverandørerne: forretningsansvarlige, product owners, key-account managers, tekniske arkitekter og løsningsarkitekter.