Flemming Kjærsdam • 23 maj 2024

Ny SKI-aftale for IT-konsulenter

SKI har netop offentliggjort udbudsmaterialet til det nye dynamiske indkøbssystem for IT-konsulenter, der sættes i drift i juni. Dermed er der åbent for optag af virksomheder. Det dynamiske indkøbssystem skal supplere det offentliges behov for konsulenter, hvor SKI’s eksisterende IT-konsulentaftaler ikke kan dække. I systemet er der ingen grænser for, hvor mange virksomheder der løbende kan komme på, og kravene til optagelse er sat, så også nye, specialiserede virksomheder kan få adgang til det offentlige marked.
Til juni sættes et nyt dynamisk indkøbssystem for indkøb af IT-konsulentydelser i drift. Systemet skal sammen med SKI’s to eksisterende IT-konsulentaftaler sikre de bedst mulige rammer og vilkår for indkøb IT-konsulentydelser til de mange forskellige behov i den offentlige sektor.
Udbudsdirektør Christian Lunding, SKI: ”Fordelen ved et dynamisk indkøbssystem er, at der ikke er noget loft for, hvor mange virksomheder der kan være med. Når systemet sættes i drift i juni, vil virksomheder løbende kunne ansøge om at blive optaget i resten af systemets levetid.”