6 juli 2023

Digitaliseringsmessen23

Husk at tilmelde dig Digitaliseringsmessen hvor du kan:

-Opleve Christian Harsløf fra KL, Natasha Friis Saxberg, direktør i IT-Branchen, Lucas Honoré fra Dataetisk Ungeråd og Bo Fristed fra Aarhus kommune debattere om automatisering, AI og teknologi kan være løsningen på de store samfundsudfordringer, vi står over for.

-Møde Danmarks Techambassadør Anne Marie Engtoft Larsen, der vil fortælle om Techplomacy, et banebrydende initiativ, der hæver teknologi og digitalisering til en tværgående udenrigs- og sikkerhedspolitisk prioritet for den danske regering.

-Høre Ulla Skytte fra Fredensborg Kommune, Jacob Grunnet Jespersen og Robert Filtenborg fra Bleau fortælle om hvordan høj brugervenlighed og god kommunikation fra det offentlige i 2023 også rimer på mobil og tablet og at de små skærme kan være med til at løse store udfordringer.

-Møde 100+ udstillere og besøge de 5 scener hvor du kan lære mere om de seneste nye løsninger og muligheder på netop dit område.

Og meget meget mere…

Vi glæder os til at se dig på Digitaliseringsmessen:
Onsdag d. 27. september 2023 KL. 10.00 - 16.30

Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og tilmelde dig på https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen23/signup