2 maj 2023

Digitaliseringsmessen23. Early-Bird Rabat

Digitaliseringsmessen afholdes i år onsdag d. 27. september i Odense Congress Center, og der er nu åbent for tilmelding. Meld dig og dine kollegaer til inden 31. maj og få billetten til Early-Bird pris.
Frem til 31. maj gives en Early Bird-rabat på 25% med en billetpris på 900 kr. ex. moms.
Fra 1. juni og frem er prisen pr. deltager 1.200 kr. ex. moms. Så meld dig selv og dine kolleger til allerede nu.
Du kan læse mere om messen på www.digitaliseringsmessen.dk og tilmelde dig på https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen23/signupOm Digitaliseringsmessen23:

Tilmeldingen til Digitaliseringsmessen 2023 er nu skudt i gang, og vi glæder os til endnu engang til at kunne byde velkommen til Danmarks største og vigtigste messe for offentlig digitalisering. I år stiller vi på messen skarpt på Fremtidens Kommune, og det er der er rigtig gode grunde til.

Vi står over for en fremtid, hvor der bliver stor mangel på medarbejdere i den offentlige sektor – helt op mod 44.000 i 2030. Samtidig bliver der markant flere ældre borgere med behov for støtte og hjælp fra kommunen og flere børn, som har brug for pasning og skole. I tillæg presser klimaudfordringerne sig for alvor på.

Hvad der til gengæld ikke ændrer sig, er kommunens ansvar for at levere en god service og hjælpe ældre, socialt udsatte og borgere med handicap.

Mennesker er i centrum i stort set alle de kommunale opgaver, og der er derfor stort behov for at gentænke velfærden og måden, vi løser de kommunale opgaver på, hvis vi fortsat skal kunne møde borgernes forventninger til, hvad god service er, når manglen på menneskelige ressourcer for alvor slår igennem. Her spiller digitalisering og ny teknologi en vigtig rolle for, at vi kan frigive tid og kanalisere hænderne over til de borgernære opgaver.

Men det er ikke nok blot at frigive tid. Gode digitale løsninger er ikke endimensionelle – de skaber værdi på flere niveauer. Fx kan teknologi skabe bedre og mere smidig service og løfte trygheden og livskvaliteten hos borgerne. Automatisering af trivielle arbejdsopgaver kan gøre det mere attraktivt at arbejde i kommunen. Og (kunstigt) intelligente løsninger kan hjælpe til at nedbringe CO2-udledningen.

Det er i det lys, vi i år gerne vil sætte fokus på Fremtidens Kommune. Det gælder i mødet med mere end 100 leverandører, der skal være med til at levere de digitale løsninger. Det gælder også i alle oplæg og debatter på scenerne, som vil showcase succesfulde løsninger fra kommunerne og sætte retning for en ansvarlig digital transformation af kommunen - med mennesket i centrum.

Alt dette, og meget mere, er en del af årets program, som løbende bliver opdateret. Besøg www.digitaliseringsmessen.dk eller følg Digitaliseringsmessen på LinkedIn for løbende opdateringer på program, udstillere og andre nyheder.