10 april 2024

Kom til Digitaliseringsmessen 2024 med early bird rabat

Vær en early bird og book din billet inden 27. maj, så får du adgang til Danmarks vigtigste event for offentlig digitalisering til en særlig god pris. På Digitaliseringsmessen kan du få inspiration til, hvordan vi skaber bedre service med ansvarlige, digitale løsninger.

Onsdag d. 25. september åbner vi dørene til Digitaliseringsmessen24 i Odense Congress Center. Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Danmarks største messe for offentlig digitalisering. Tag med og mød leverandører og kommunale kollegaer fra hele landet og hør spændende oplæg og debatter.

Tilmeldingen til messen er netop skudt i gang. Hvis du tilmelder dig senest d. 27. maj, får du billetten til early bird-pris på kun 900 kr. + moms (herefter er prisen 1.200 kr. + moms). Tilmeld dig på: https://tilmeld.kl.dk/digitaliseringsmessen2024/signup

Digitaliseringsmessen er en af Danmarks største begivenheder for offentlig digitalisering. Messen bliver afholdt af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA og tiltrækker årligt omkring 1.800 gæster fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet.

Årets program er i støbeskeen. I løbet af foråret vil vi løbende offentliggøre temaer og oplægsholdere på Digitaliseringsmessens hjemmeside og LinkedIn:
Følg Digitaliseringsmessen på LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/digitaliseringsmessen/
Se Digitaliseringsmessens hjemmeside: https://www.digitaliseringsmessen.dk/