28 juni 2024

Få et sneak peek på programmet til Digitaliseringsmessen 2024

Kom med til Danmarks vigtigste messe for offentlige digitalisering og få sidste nyt og alt det bedste fra leverandører, kommuner og KL. Vi kan nu løfte sløret for programmet på de første af messens scener.

Mere end 500 deltagere fra kommuner, regioner og stat har allerede sikret sig deres billet til årets Digitaliseringsmesse d. 25. september i Odense Congress Center.

Nu er programmet for messens innovationsscene og KL’s scene på plads.
”AI er allestedsnærværende lige nu - også på messen. Programmet bugner af oplæg og debatter om gevinstrealisering med generativ AI, smarte digitale assistenter, danske sprogmodeller og AI-lovgivning. Men AI er ikke alt, og på messen vil der være noget for alle, der arbejder med offentlig digitalisering og borgerservice. Med et tætpakket program på syv scener bliver den største udfordring for deltagerne at vælge,” siger Frederik Nordentoft Andersen, der er kontorchef i Center for Digitalisering & Teknologi i KL.

Borgerservice i praksis og cybersikkerhed for sjov
På Digitaliseringsmessen kan du vælge og vrage mellem spændende oplæg og debatter. Du kan fx være med når:
•    Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre og Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel skyder messen i gang med en åbningsdebat om AI og kommunerne.
•    Leverandører og kommuner showcaser succesfulde teknologiske løsninger
•    Kommuner præsenterer fremtidens borgerservice i praksis
•    Der bliver diskuteret grønt it-indkøb
•    Årets IoT-pris bliver uddelt
•    Anders Lund Madsen og datagidselforhandler Michael Andersen runder dagen af med en omgang ’cybersikkerhed for sjov’
Digitaliseringsmessen bliver afholdt af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA og tiltrækker årligt omkring 1.800 gæster fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet. Leverandører skal have en udstillerstand for at deltage.

Se programmet til Digitaliseringsmessen 2024

Vidste du at…
92 % af de besøgende på Digitaliseringsmessen23 scorede deres samlede udbyttet af messen som meget godt eller godt. Og endnu flere – hele 96 % - scorede udbyttet af mødet med leverandører som meget godt eller godt.

Tilmeld dig:
Digitaliseringsmessen 2024 (det koster kun 1200 + moms)