Foreningen af kommunale IT- og digitaliseringsansvarlige

Velkommen til KITA. KITA er en politisk og faglig uafhængig forening for de kommunale it og digitaliseringsansvarlige. Foreningen blev stiftet i 1995 og har siden været samlingspunkt for de it ansvarlige i det offentlige Danmark.

12 august 2021

Digitaliseringsmessen21

messen Nyhed Offentlig Når KL-direktør Christian Harsløf åbner Digitaliseringsmessen '21 i Odense den 30. september, vil han blandt andet gøre det på baggrund af Kommunernes Digitaliseringsprogram 2021-2025, som blev fremlagt af KL i januar 2021. Allerede nu, efter fem måneder, er en række resultater ved at materialisere sig, siger Christian. Læs mere her: https://www.kl.dk/nyheder/digitalisering-og-teknologi/2021/august/kl-direktoer-ekstra-fokus-paa-borgerne-i-digitaliseringens-naeste-faser/ Husk at Digitaliseringsmessen21 er der hvor du kan netværke og indhente ny viden og inspiration. Hvis du eller dine kolleger ikke allerede er tilmeldt, kan I gøre det på: Digitaliseringsmessen'21 (kl.dk) og læse mere på: www.digitaliseringsmessen.dk Prisen for at deltage på messen er 975 kr. ex. moms, og der er som altid fuld messeforplejning inkluderet i prisen. Vi glæder os til at åbne dørene for jer i Odense Congres Center torsdag den 30. september til Digitaliseringsmessen’21.  
6 juli 2021

Digitaliseringsmessen21 - husk din tilmelding

digm Nyhed Offentlig Digitaliseringsmessen21 afholdes Torsdag den 30. september i Odense Congres Center. På messen kan man igen i år møde et væld af leverandører, vedligeholde det faglige netværk, og søge ny inspiration hos messens udstillere, til spændende oplæg, og hos en række kommunale showcases, der kommer helt tæt på de gode lokale erfaringer.   Mød blandt andet Odense Kommune, der anvender sensorer, data og kunstig intelligens i arbejdet med en ny bydel, Roskilde Kommune med chat-botten Kiri, det kommunale samarbejde om Den Digitale Hotline, og Helsingør der arbejder med VR i undervisning og læring.   Læs mere: Odense Kommunes showcase om den digitale by (kl.dk) Chatbot i Roskilde Kommune: Sig hej til Kiri (kl.dk) 6 gode råd om virtual reality i folkeskolen (kl.dk) Prisen for at deltage på messen er 975 kr. ex. moms, og der er som altid fuld messeforplejning inkluderet i prisen.   Tilmeld dig allerede nu på: Digitaliseringsmessen21 (kl.dk) eller læs mere på: www.digitaliseringsmessen.dk   Vi glæder os til at byde jer velkommen!    
6 maj 2021

Materiale fra Generalforsamling 2021

Nyhed Offentlig KITA har i dag afholdt foreningens første virtuelle generalforsamling. 48 personer deltog via TEAMs. Dejligt at så mange medlemmer deltog. Valget til bestyrelsen har budt på en enkelt ændring: Britt Christensen fra Frederikssund har valgt ikke at genopstille og hendes plads overtages af Kaja Jacobsen fra Egedal. Stor tak for samarbejdet til Britt og velkommen til Kaja. Kontingentet blev fastsat (uændret) til kr. 9500 pr. kommune. Beretningen, budget, regnskab og referat kan findes i dokumentarkivet.
29 april 2021

KITA Efterårsseminar 2021

Kolding Nyhed Offentlig Den 23. og 24. september 2021 inviterer KITA til Efterårsseminar på Hotel Koldingfjord. Nærmere information og program følger senere, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.